Bescherm uw lever gedurende de feestdagen!

Geplaatst door op in Gezondheid
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1854
  • 0 reacties
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

liver_01.jpg

De kans is groot dat het spijsverteringsysteem - en in het bijzonder de lever -van heel wat mensen sterk overbelast geraakt gedurende de periode tussen 24 december en 2 januari. Vooral de lever krijgt het lastig met de vele extra feestelijke calorieën die in de vorm van voeding en alcoholische drank moeten verwerkt worden. In de volgende regels geven we enkele korte tips - voor gezonde mensen - die kunnen helpen om de feestweken goed door te komen. Probeer voor het begin van een copieuze maaltijd, het sap van een verse grapefruit, citroen of sinaasappel te drinken. Deze fruitsappen laten de bloedglucose dalen en ze verminderen ook de productie van insuline door de pancreas. De sappen verhogen tegelijkertijd de snelheid van het metabolisme waardoor vetten sneller worden
verbrand.

Het beste product denkbaar is CONVALESCO Fluid. Dit product is zeer gerenommeerd en is bekend om zijn super anti-gifstoffenwerking. Het wordt ingezet onder andere bij de schadelijke effecten van kwik-amalgaam en overbelasting van het lichaam, ook vanwege TOP-sport.  CONVALESCO Fluid wordt vervaardigd in hoog gekwalificeerde en meervoudig gecertificeerde productie laboratoria en staat onder constante apothekers toezicht.   

Een bijkomend -maar wel heel erg belangrijk- aspect  voor het instandhouden van optimale gezondheid zijn de in de SIS-therapie opgeslagen voedingsrichtlijnen.

Deze zijn relatief eenvoudig op te volgen en geven een bijzonder grote voldoening. Een soort van garantie is dat wie de aangedragen richtlijnen en adviezen min of meer strikt nakomt, zal na enige tijd vol trots vaststellen dat je EN bent afgevallen zonder het risico van terugvallen EN dat je sterker bent geworden, zowel geestelijk als lichamelijk EN dat je veel geld hebt bespaart in je dagelijkse aankopen bij de supermarkt! Dat noemen ze nu een tripple A win situatie. Ons advies? NU aanvangen en het nu ook eens volhouden! Zo moeilijk is het niet.

 

 

Bronnen:
Vaknin Y, Hadas R, Schafferman D, Murkhovsky L, Bashan N.
The potential of milk thistle (Silybum marianum L.), an Israeli native, as a source of edible sprouts rich in antioxidants. / Int J Food Sci Nutr. 2007 Aug 20;:1-8 dr.Versteeg Instituut: de SIS-therapie

 

0
Trackback URL voor dit artikel

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast dinsdag, 19 november 2019