Gebrek aan concentratie? TOPSPORT prestatie? Planning? CONVALESCO Fluid en beweging zijn essentieel!

Geplaatst door op in Gezondheid
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2044
  • 0 reacties
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Sigh_Facepalm2_____by_Ghost1334652_20120928-103841_1.jpg

Veel mensen hebben last van concentratieproblemen. Dit zorgt voor problemen in de werk- en de privésfeer. Een goed concentratievermogen verwerven is een kunst op zich omdat er twee factoren in meespelen die niemand zou vermoeden.
Een gebrekkige concentratie heeft o.a. te maken met het zich makkelijk laten afleiden door externe factoren zoals lawaai en vermoeidheid. Het goede nieuws is dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om zich optimaal te leren concentreren en daarom meer en beter werk af te leveren in minder tijd. Dat laatste heeft dan weer een positieve invloed op het privéleven.

Het eerste wat je kunt doen is is nagaan hoe je psychofysiologische dagcyclus verloopt. Concreet wil dit zeggen dat er ochtend-, dag- en avondmensen zijn. Het is logisch dat ochtendmensen hun beste prestaties voor 12 uur zullen neerzetten.
Hou ook rekening met de maximale duur van het optimale concentratievermogen. De meeste mensen kunnen zich 40 tot 50 minuten zeer goed concentreren. Daarna hebben ze gedurende 15 tot 30 minuten een ander soort activiteit nodig om zich daarna opnieuw goed mentaal te kunnen focussen.

 

Een zeer goed product welke de verbetering van opname in het bloed stimuleert is CONVALESCO Fluid.

Het bestaat al meer dan 60 jaar en vooral TOPSPORTERS kennen dit product ten voeten uit. Zonder CONVALESCO Fluid geen super concentraties en dus geen topprestaties. Ervaringen wijzen uit dat hoogtetrainingen en soortgelijke dure faciliteiten niet of veel minder nodig zijn dankzij dit zuiver natuurlijke product. Een bijkomend groot goed is dat dankzij CONVALESCO Fluid veel minder sporters naar doping- of stimulerende producten grijpen juist omdat dit met CONVALESCO Fluid onder handbereik niet meer nodig is.

Alle neurologen zijn hierover eensgezind, lichaamsbeweging neutraliseert angst en spanningen, twee factoren die een goede concentratie blokkeren. Lichaamsbeweging zorgt trouwens ook voor nieuwe hersencellen. Het is dus van cruciaal belang om perioden van hoge concentratie af te wisselen met fysieke inspanning om tot de beste en meest efficiënte resultaten te komen.

Bronnen:
Psaltopoulou T, Kyrozis A, Stathopoulos P, Trichopoulos D, Vassilopoulos D, Trichopoulou A.
Diet, physical activity and cognitive impairment among elders: the EPIC-Greece cohort (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition).
Public Health Nutr. 2008 Jan 21;:1-9

Trudeau F, Shephard RJ.
Physical education, school physical activity, school sports and academic performance.
Int J Behav Nutr Phys Act. 2008 Feb 25;5(1):10

0
Trackback URL voor dit artikel

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast dinsdag, 19 november 2019