LEEFTIJDSDICRIMINATIE OUDEREN, we pikken het niet meer zeggen ouderen. Keihard ingrijpen staat voor de deur. Burgerlijke ongehoorzaamheid als wapen tegen onrecht!

Geplaatst door op in Uncategorized
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 349
  • 0 reacties
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken
LEEFTIJDS- discriminatie loopt uit de hand. Meer en meer lezen we in kranten verhalen over "oude opa's en oma's", wanneer ze het hebben over oudere mensen. Zoals pas een verhaal over iets oudere mensen welke op reis gaan naar verre bestemmingen. Zelfs woorden als oude zakken, "ouwe luitjes" en veel meer kwetsende woorden en begrippen zijn aan de orde van de dag. Hoogste tijd hier keihard tegenin te gaan en de media + de maatschappij maar eens duidelijk maken dat wij het niet meer pikken. U weet toch dat het ook volgens de grondwet niet eens toegestaan is: leeftijdsdiscriminatie?! Gelijk klacht neerleggen en een behoorlijke som geld eisen.
 
We mogen dus onze mond niet opentrekken maar wel mogen wij oudere mensen onvrijwillig verplicht worden langer te werken, tot 67 jaar, 70, 72 ?! Waarom? omdat wij er alles aan doen om gezond te blijven, om bij de les te blijven, om met twee voeten in de maatschappij te staan. Daarvoor mogen we gestraft worden? No way, dat pik ik niet.
 
En tegelijkertijd mogen we in de Telegraaf, de Volkskrant, het AD, Tubantia, het Parool en vele andere suffertjes, afgezeken worden als idiote oude imbecielen omdat er bijvoorbeeld 1 oudere een fout gemaakt heeft in het verkeer. Dan lezen we steevast dat de rijbewijzen van ouderen ingenomen moeten worden. Dat er 738% meer (dodelijke) ongelukken worden veroorzaakt door jongeren, daar hoor je niemand over zeggen: neem alle rijbewijzen van jongeren tot 35 jaar in!
 
Neem nu de woningnood. Ja joh, dat is de "schuld" van die ouwe mensen. Zij immers wonen in veel te mooie en in "voor hun" veel te grote huizen. Dus dumpen die ouwe hap in getto's en imbeciele "oude van dagen" huisjes met woonkamertjes kleiner dan 17 m2 ?! Maar over de werkelijke oorzaak van het tekort aan huizen hoor of lees je nauwelijks iets. Die waarheid is dat meer dan de helft van alle huishoudens bestaat uit 1persoons- huishoudens ! Gasten van rond de 20 jaar welke hoognodig een eigen appartement of huis moeten hebben. Tel daarbij op de meer dan 200.000 huizen bestemd voor en bezet door buitenlandse arbeiders of urgente "statushouders", economische vluchtelingen en meer.
 
Nu we het toch over lezen en horen hebben. Misschien wordt het eens tijd dat de media snotneuzen en zogenoemde journalisten eens verder kijken dan hun neus lang is en zich gaan realiseren dat het juist de ouderen zijn waarop hun krant, tv- en radio station draaien. Bijna alle abonnementen zijn aangegaan door oudere mensen. Bijna alle leden van radio-omroepen zijn oudere mensen. Bijna alle leden van vakbonden ook, zijn oudere mensen. Jonge gasten beginnen daar niet meer aan. Kopen soms een losse krant, pikken hier en daar wat op via internet of social media, maar nemen geen abonnement. Reden waarom de schrijvende pers, kranten dus, gigantisch moeten inleveren. Hetzelfde is het geval bij radio en tv. Jongeren nemen een filmpie of "face timen"wanneer het hun uitkomt. Prima hoor daar niet van, doe ik ook nu en dan. Televisie kijken is een aflopende zaak. De omroepen draaien welhaast volledig op oudere mensen. Als dank voor het overeind houden van al die macho-boys, media bolwerken en blabla tv stations mogen wij -oudere mensen- dus worden afgezeken door melkmuiltjes en redacteurtjes met een grove kwek, smerige pen en dirty minded settings? Als dank krijgen we programma's voorgeschoteld waar geen hondekop naar wil kijken of luisteren.Nee joh, echt niet. Dat moet gewoonweg stoppen. Opzeggen al die lidmaatschappen en al die abonnementen. Moet je eens gaan ervaren wat een ongelooflijk sterke commerciƫle positie jij en ik, wij ouderen innemen !! Moet je eens gaan kijken hoe snel de bobo's bijdraaien en weer respect voor u, jou en mij, opbrengen.
 
En als we nu toch bezig zijn eindelijk de juiste weg te vinden of er tenminste daar naar op weg te gaan, mieter dan ook gelijk alle lidmaatschapskaarten van alle politieke partijen even in de oudpapierbak !! Stemmen kun je ook zonder lidmaatschap en hoe dan ook wordt je toch wel genaaid door die engerds welke veel beloven maar vooral veel van (vooral oudere) mensen stelen. Hoe gek moet je dan zijn om die enge clubjes dan ook nog eens extra te gaan spekken. Nog meer geld voor de meest ongure zakkenvullers die het land kent? Nu al rekenen heel veel politieke partijen op ouderen omdat deze, zeggen ze brutaalweg, " erg trouw in stemmen zijn" of met andere woorden, ze rekenen op ouderen om hun -die engerds- wel aan een paar zeteltjes extra helpen.Ben je helemaal gek geworden ?! Stoppen daarmee en wel nu! Alweer, moet je eens kijken hoe sterk we dan staan. Centjes in je zak houden dus en dan gaan ervaren dat de uitbuiters gaan inzien hoe sterk die "old man force" is! Heel erg sterk, dat kan ik je verzekeren!
 
Immers, wat leveren ons al die trouwe diensten op? Wat krijg jij er voor in de plaats? Stront voor dank!
Al meer dan 15 jaar geen 100% inflatie correctie op je AOW en je pensioen. Terwijl je daar wettelijk gezien gewoon recht op hebt. Wel krijg je hogere huur- en woonlasten, hogere energierekeningen. Hogere prijzen in de supermarkt, vooral veroorzaakt door wanbeleid van politici en mee-stemmers voor nog meer accijnzen, hogere BTW, hogere belastingen op van alles en nog wat!
 
Pensioentekorten bij de pensioenfondsen? Mensen laat je toch niet belazeren door de politici en de meehuilende en meepratende journalisten en verslaggevers. Meer dan 1600 miljard !! zit er in de oppot kas van de pensioenfondsen. Dat er een compleet idiote, nee misdadige dekkingsgraadregel is bedacht waardoor de diverse regeringen het winstbedrag van de pensioenfondsen van jaarlijks enige miljarden, menen te mogen afromen, maakt het een ongekend vies spelletje over de ruggen van....inderdaad de oudere mensen.
 
Mensen laat je stem horen, maar schrap je lidmaatschap bij de politieke partijen. Of misschien, heel misschien moeten wij ouderen gewoon een niet meer gaan stemmen. Kwestie van of je nu door de hond of de kat gebeten wordt nietwaar? Misschien dat ze dan met hun kop tegen de muur slaan. Dan moeten ze het immers gaan doen met die paar stemmen van jongeren, als die gaan stemmen toch? Wist je overigens dat die politieke partijen je dubbel misbruiken? Jij betaald voor je lidmaatschap en je krijgt er niets voor terug. Das 1. Tweede is nog gekker, OMDAT je lid bent van een politieke partij krijgen die politieke partijen ook nog eens betaald uit, ja hoor, de staatskas. Jouw en mijn belastinggeld dus. Het verhaaltje wordt nog gekker als je je bedenkt dat er ook nog eens tientallen miljoen gaan naar de politieke partijen voor administratieve- en kantoorkosten. Dan ook nog krijgen de politieke cowboys en girls eens een riant salaris van zeg maar 75.000 euro's per jaar per persoon. De hoge piepeltjes binnen de politieke partijen kunnen het drievoudige daarvan in de pocket schuiven. Dan even de riante onkostenvergoedingen en zogenaamde bijscholingskosten niet meegerekend he? Snapt u? Paar miljard voor Unielever, bijna een miljard voor de KLM en droog brood voor ouderen. Ik zeg u, weg met die handel of tenminste: leg politici aan banden!
 
Nog even een paar commerciele feiten om duidelijk te maken waar u goed voor bent maar waarvoor u nooit enige krediet ontvangt?
 
Bijna het leeuwendeel van de aankoop van alle auto's komt uit de portemonnee van mensen boven de 50 jaar!
 
diezelfde category mensen is ook goed voor bijna 1 miljard aankoop van luxe tot zeer luxe goederen.
 
Zonder ouderen zoude woningdecoratie bedrijven en woonboulevards niet of nauwelijks kunnen bestaan. Ook hier wordt het meeste besteed door ouderen. Jonge mensen houden van minimalistische inrichtingen. U weet wel van die koude, ongezellige huizen waar je nauwelijks iets in ziet staan. Dat is cool zeggen ze, maar waarschijnlijk bedoelen ze dat ze er de poen niet voor hebben. Ook goed hoor hahaha.
 
Reisbureaus? Grote goedheid, hoe snel zouden die omvallen als er geen ouderen, geen gepensioneerden zouden zijn? Miljarden aan euro's zouden wegvloeien en ongekend veel vliegtuigen zouden vrij en blij staan weg te roesten op het vliegtuigenkerkhof. Van backpackers hoeven de reisorganisaties geen hotelovernachtingen te verwachten, ook geen luxe (lees veel te dure) all-in reizen en al die prachtige cruiseschepen zouden binnen een paar maanden omgebouwd kunnen worden tot roll on - role off schepen of pontjes in handen van lugubere Chinese rederijtjes. En de betere hotels, luxe spa oorden of prestigieuze pretparken kunnen ook hun deuren sluiten. Zo veel inbreng hebben ouderen als het ook gaat om economische aspecten in de maatschappij. En toch, toch worden veel, bijna alle ouderen contant als pispalen in een hoekje geduwd en als afzeikbokjes neergezet voor alles wat niet naar de zin is van Jan en alleman. Ik roep alle ouderen op: roep dit een halt toe.
 
Mensen hou op met alleen maar lopen klagen, mekkeren en mauwen. Vandaag de dag zijn er geen "ouderen" meer te vinden. Ja natuurlijk zijn er oudere mensen te vinden met hier en daar wat gezondheidsklachten, wat zeg ik, met soms echt vervelende ziekten. Maar ook, het barst van jongere mensen met burn-out klachten, psychische aandoeningen, drugs gerelateerde ziekten, rugklachten en ga zo maar door. Soms denk ik wel eens wat een gammel spul zeg die jongeren. Maar dat mag natuurlijk niet hardop gezegd worden he? Tuurlijk niet. En eerlijk is eerlijk, mijn kinderen en kleinkinderen zijn allemaal schatten van kinderen en zij doen nooit iets fout. Dat laten ze aan papa en mama aan de opa's en oma's over. Maar hoe dan ook, strek je ruggen, ga ervoor en soms de beuk er even in. Gewoon om duidelijk te maken dat ouderen vandaag de dag niet met zich laten spelen en niet voor alles en nog wat de rekeningen te betalen. Ook niet voor de nieuwe melkkoe: de milieuomslag. Snap je? LEEFTIJDSDISCRIMINATIE
0
Trackback URL voor dit artikel

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast woensdag, 26 februari 2020