MILIEU TERRORISTEN vernietigen NEDERLAND en helpen krankzinnige regimes, multi-nationals en kapitalisten zonder enige wroeging !

Geplaatst door op in Uncategorized
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 391
  • 1 reactie
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

 

HALLO MILIEU TERRORISTEN willen jullie dit ook even lezen of zijn jullie daar te hoog verheven voor in jullie zelfbedachte hoogheid? Nog maar heel even en gewone mensen kunnen niet meer in het bos rondkijken, ook jullie kinderen en kleinkinderen kunnen straks geen echte in het wild levende dieren meer tegenkomen. Miljoen mensen zullen dood gaan omdat bomen er niet meer zijn en zonder bomen kunnen we niet leven. IK niet, JIJ niet, NIEMAND dus, snap je dat? Waarschijnlijk niet want terroristen zijn altijd op zichzelf gericht, op hun eigen ego, belust op macht en het staan in het middelpunt van de belangstelling. Jullie hebben, met een hele lading idioten en navelstarende (meestal zeer rijke en wereldvreemde stumpertjes), besloten dat er geen plastic meer mag zijn. Mooi hoor en ja er moet zeer zorgvuldig met de aarde worden omgegaan. Er mogen ook geen kolen meer gebruikt worden en al helemaal geen diesel of zelfs maar iets aan fossiele brandstoffen. WOW goed hoor, daar hebben jullie flink over nagedacht he? Maar waar jullie vooral NIET over nagedacht hebben is dat jullie oplossingen 170% !! erger zijn dan de huidige situatie! Kolen er uit en HOUTPELLETS er voor in de plaats. Hoe idioot is dat. Miljoenen bomen moeten er dus gekapt worden om aan de vraag naar houtpellets te kunnen voldoen. Meer hout is er ook nodig voor de houten, kartonnen of zelfs papieren wegwerp lepeltjes, vorkjes, messen, borden, bekertjes en ga zo maar verder. Want al deze producten worden uiteindelijk vervaardigd uit.....inderdaad HOUTPULP !! En nog gekker maken jullie het met de invoer van elektrische auto's, motoren, fietsen en wat al niet?

Om aan die vraag van elektriciteit te kunnen voldoen moeten er meer en meer elektriciteit-krachtcentrales worden gebouwd. Allemaal gestookt op hout pellets? Aaaah ja nee ja ik snap het al, we kopen gewoon elektriciteit in bij Rusland, Mongolië, China, Polen en dergelijke landen welke zich helemaal geen bal aantrekken van welk milieulabeltje dan ook?! ZIJ stoken hun krachtcentrales gewoon op kolen. En dan nog even verder....we moeten van jullie, de SUPER terroristen van deze tijd, allemaal verplicht "elektrisch" gaan rijden, toch? Zijn jullie nu eigenlijk helemaal van de pot gerukt of hoe zit het nu eigenlijk?! Wat een krankzinnige ideeën halen jullie toch in de blijkbaar hersenloze koppen. Batterijen !! In batterijen worden de meest vervuilende, levensgevaarlijk en top millieubedreigende metalen, ertsen en vele andere delfstoffen + walgelijke chemicaliën verwerkt. Voor het winnen en verkrijgen van die producten en stoffen, moet de aarde ingrijpend worden omgewoeld complete landen zullen er aan kapot gaan. Miljoenen, meestal arme mensen ook . Hoeveel miljarden ton aan kostbaar rivierzand moet er worden geroofd uit rivierbeddingen en zeekusten om glas van te maken voor zogenaamde zonnepanelen? Hoeveel vervuilende fabrieken moeten er uit de grond gestampt worden voor de productie van die zooi? En dan nog, welk goed nadenkend mens wil een uur!! uit de neus staan te eten om even een autootje bij te laden. Een uur als je erg veel geluk hebt want als er geen goede laadpaal is, sta je ook met hetzelfde sadisme van de MILIEU TERRORISTEN 10 tot 12 uur de batterijtjes op te laden. Wat een krankzinnig verlies aan economische arbeidsuren. Maar ook dit economisch  miljarden verlies wordt niet gedekt door de MILIEU terrororisten. Uiteraard, alles wordt afgewenteld op de gewone man en vrouw, op de belastingbetaler, jij en ik.
Daarbij vergeleken is de schade door mijnbouw en oliewinning, veroorzaakt in de achterliggende zeg 200 jaren, NIETS vergeleken met de onontkoombare schade welke in de laatste 5 jaren aan de aarde is toegebracht. BIO-brandstoffen zoals bio-benzine en bio-diesel moesten er komen, zeiden de MILIEU terroisten. Vele miljarden aan goede tarwe, soja, rijst enzoverder werden er opgeofferd om die krankzinnige ideeen te verwezenlijken. Dat daardoor het milieu nauwelijks geholpen is, interesseert die terroristen geen lor, zij willen alleen maar gelijk hebben. Dat gewoon brood bijna onbetaalbaar is geworden voor de gewone man en vrouw in de straat...who cares ?! Miljoenen mensen hebben niet te eten, wat zeg ik, bijna 1 miljard mensen barsten bijna dagelijks van de honger. Maar de MILIEU-TERRORISTEN zijn niet geinteresseerd in het welzijn van de mens. Zij zoeken slechts zelfbevrediging en zijn bereid honderden miljoen mensen de dood in te jagen. Ook zijn zij bereid nog eens honderden miljoen mensen de financiele afgrond in te trappen en de welvaart van tientallen landen op het spel te zetten. Er is nog nooit een terroristische organisatie, -groep of -bewind geweest die zo veel mensen minacht als de ongekende brutaal en medogenloos de afgrond in sleurt als de MILIEU-TERRORISTENclan van nu. Dat zij daarbij ook de jeugd uit de schoolbanken sleurt en jongeren voor hun karretje spannen doet ernstig denken aan de movement achter toen de Hitler-Jugend. Immers zij toen en de jongeren van nu krijgen slechts een 10de te horen van wat de ware toedracht is. Onze jongeren zullen later, net als de jongeren van toen, ooit verstijfd van de schrik wakker worden en zien dat hun ouders en zijzelf uitgemolken zijn, op het verkeerde been gezet en belazerd tot de dood er op volgt. Werkelijk goede initiatieven zoals waterstof-auto's en waterstof verwarming, komen nauwelijk aan de orde. Het ombouwen van dieselmotoren tot nagenoeg 0-emissie motoren wordt bewust achterwege gelaten. Waarom? Gewoon omdat er aan het slechte van het slechte meer geld te verdien valt en de MILIEU TERRORISTEN in feite niets anders zijn dan lugubere soldaten van fabrikanten, multinationals, groot kapitaal en machthebbers, welke nu menen het volk nog meer te kunnen knechten, nu onder het bezoedelde banier van "het milieu". Nederland opgeoffers als een van de kleinste landjes ter wereld om de vuile was van o.a. de USA, Rusland, China, handenvol voormalige Oostbloklanden en laten we zeggen heel Afrika en Azie van een iets beter geurtje te voorzien. Maar ik zeg u, lijkengeur is nooit weg te wassen. 

 

0
Trackback URL voor dit artikel

Reacties

  • Thea zondag, 03 februari 2019

    Zo, dat is nogeens duidelijke taal! Heel goed !!!

Laat uw reactie achter

Gast woensdag, 26 februari 2020